У Харкові посилили охорону громадського порядку

Місто готується до 23 і 24 серпня.

Мешканців і гостей Харкова просять обмежити перебування на вулицях. 

Перед святами у місті запровадили безпрецедентні заходи безпеки. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов в ефірі національних телеканалів 22 серпня.  

«Користуючись нагодою, я хочу попросити всіх харків’ян бути максимально обачними, обережними, без необхідності не виходити на вулиці, не гуляти у скверах. Я розумію, що хороша погода, що людям дуже хочеться, але треба перетерпіти цей момент. Окрім того, посилюється охорона громадського порядку, блокпости. І, звісно ж, ми введемо сьогодні комендантську годину (з 19:00 до 07:00). У нас буде трішки по-іншому введена комендантська година, починаючи з 23 серпня — з 19:00 і завершуючи 25 серпня — о 07:00. Буде повністю введена комендантська година у місті. Тому такі заходи безпеки пов’язані передусім із тим, щоб зберегти життя людей, тому що є різноманітна інформація і, знаєте, нам потрібно прийняти цю ситуацію для того, щоб уберегти людей від поранень і від смерті», — пояснив мер Харкова.

Мешканці міста помітили, що у громадських місцях збільшилася кількість поліцейських, також знову почалися перевірки на блокпостах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через затяжну комендантську годину харківʼян закликають перенести поїздки залізницею

Нагадаємо, 23 серпня Харків відзначатиме День міста, також цього дня вся Україна святкуватиме День прапора, 24 серпня буде День Незалежності. 

Як писав UA-NEWS.in.ua, з понеділка 22 серпня у Харківській області змінили комендантську годину. Вона триватиме з 19:00 до 07:00. Окрім того, перебувати на вулицях заборонили з 19:00 23 серпня до 07:00 25 серпня. 

Джерело

Новости Украины