Російський актор відправить свого сина на війну проти України

Российский актер отправит своего сына на войну против Украины

Російський актор Дмитро Харатьян, який підтримує путінський режим, заявив, що якщо знадобиться, то його 24-річний син вирушить на війну в Україну. Про це він сказав в інтерв'ю В'ячеславу Манучарову.

"Моєму синові 24 роки. Він не служив. У нього проблеми із зором, у нього стаття є, у військовому квитку написано. Але у воєнний час він призовний, та поки не отримав повістку. Якщо отримає — піде. А що? Справа навіть не у таті, і не в тому, що я такий правильний державник. Справа в ньому самому, я його знаю, і ми з ним говорили на ці теми. Він піде, звісно. Якщо буде потреба", — сказав він.

У той же час, артист згадав, як сам служив в армії, при цьому сам на фронт їхати не збирається.

Щодо доньки, яка тривалий час живе у Стокгольмі, Дмитро Харатьян заявив, що не обговорював війну в Україні, оскільки вона має інші погляди.

"У неї немає активної громадянської позиції. Але оскільки вона перебуває в тому середовищі, де все прокачено, ми ці теми не обговорюємо. Вона працює якраз із емігрантами – центр з підготовки до адаптації іноземних громадян до життя там. Думаю, там є й українці. У неї прізвище Харатьян, між іншим, думаю, з цим прізвищем складно в тому середовищі. У мене позначено позицію", — додав актор.

https://ua.korrespondent.net/lifestyle/4535924-rosiiskyi-aktor-vidpravyt-svoho-syna-na-viinu-proty-ukrainy

 

 

Джерело

Новости Украины