Ротань: Вірю в Коноплянку як у людину і гравця

Ротань: Вірю в Коноплянку як у людину і гравця

Евгений Коноплянка, cracovia.pl

Виконувач обов’язків головного тренера збірної України Руслан Ротань прокоментував виклик півзахисника Краковії Євгена Коноплянки на березневий збір національної команди.

“Можу сказати, що як тренер вірю в Євгена Коноплянку. Вірю, що він ще не один раз принесе користь національній збірній”.

“Вірю як у людину і як у гравця. В нього є майстерність. На рівні з Андрієм Ярмоленком це гравці, з якими потрібно добиватися результату. Це гравці, майстерність яких не підлягає сумніву. Вони можуть як майстерністю, так і словом у роздягальні допомогти цій збірної стати дуже сильною командою”.

“Можна сказати, що це була моя ідея. Розумію, що може бути критика. Я хочу, щоб гравці були розслаблені та вірили в команду”, – сказав Ротань.

За збірну України Коноплянка провів 86 матчів, у яких забив 21 гол. Востаннє вінгер грав за національну команду у 2020 році у матчі Ліги націй зі Швейцарією (2:1). Євген не потрапляв до заявки синьо-жовтих з березня 2021 року.

Руслан Ротань викликав 26 футболістів на тренувальний збір, який розпочнеться 19 березня. Базуватимуться синьо-жовті у Лондоні. У рамках збору Україна проведе спаринг із Брентфордом.

Нагадаємо, що синьо-жовті зіграють у групі С проти Італії, Англії, Північної Македонії та Мальти у кваліфікаційному турнірі Євро-2024. 26 березня Україна проведе стартовий матч відбору на ЧЄ-2024 проти Англії. Всі поєдинки синьо-жовтих транслюватимуться на телеканалі ICTV у рамках всеукраїнського телемарафону “Єдині новини”.

Джерело

Новости Украины