«Сайт міста Кропивницького 0522 Рекомендує» — нова рубрика і перше нагородження

Адміністрація сайту 0522 оголошує початок нової рубрики «0522 Рекомендує»!

Тепер кращі підприємства міста будуть відзначатись такою нагородою.

Перший випуск нашої рубрики був націлений на ресторани. І першим цю нагороду отримав «Famili Garden» !

Ми не вагались, коли визначали володаря першої відзнаки, оскільки, коли мова йде про кращих у ресторанному бізнесі, то одразу думають про них.

Давайте розглянемо кожен плюс даного закладу по черзі:

Сервіс:

Важко оцінювати витонченість, елегантність, грацію та рівень манер персоналу в закладі. Адже, коли ти потрапляєш сюди, тут розпочинається невелика вистава, де ви є головним героєм. Сьогодні їхній рівень обслуговування гідний європейського.

Тут ми однозначно можемо поставити ⭐️

Оформлення:

Якщо ми говорили про театральну виставу, описуючи якість обслуговування, то інтер’єр тільки доповнює цю казку. Усе створено таким чином. Щоб вам було комфортно. Тут ви себе відчуваєте у самому серці світу, адже відтінки, штучне полум’я і відкрита кухня відносять вас кудись далеко-далеко. Це однозначна  ⭐️

Особливість:

Важко виділити головну перевагу закладу, але щодо нас — то це відповідальність і підхід до виконання своєї справи. Нічого б не було без людей, тієї команди, яка і вивела заклад у міський Топ. І це теж  ⭐️

У сумі ми маємо усі  ⭐️⭐️⭐️ !!! Але це лише наша думка і рекомендація. Відвідайте самі та оцініть особисто атмосферу «Famili Garden».

Источник

Новости Украины