Сенегал — Нідерланди: прогноз на матч, огляд ставок і коефіцієнтів


21 листопада в рамках першого раунду групового етапу пройде гра Сенегал — Нідерланди. На перший погляд, в номінальних господарів майже немає шансів на перемогу. Але ситуація не така однозначна. І представникам європейського континенту доведеться докласти чимало зусиль для перемоги в цьому протистоянні.

Сенегал легко пройшов кваліфікацію на Чемпіонат світу, не зазнавши жодної поразки. Збірна активно проводить матчі в поточному році. І крім товариських зустрічей, у камерунців багато протистоянь на офіційному рівні. Команда у вересні стала переможцем Чемпіонату африканських націй, а в липні – бронзовим призером Кубку КОСАФА.

Збірна Нідерландів не знає поразок з липня минулого року. Команда жодного разу не програла в Лізі націй, набравши 16 очок в 6 матчах. Підопічні Луї ван Гала вважаються головним претендентом на вихід з групи.

Ставки на гру Сенегал — Нідерланди по лінії Паріматч

Букмекерська контора Паріматч вже виставила коефіцієнти на спортивні події Чемпіонату світу 2022, в тому числі на гру Сенегал – Нідерланди. Найбільш поширені варіанти ставок наступні:

  • перемога Сенегалу – 6,20;
  • нічия – 3,75;
  • перемога Нідерландів – 1,65;
  • тотал більше (2,5) – 2,04;
  • тотал менше (2,5) – 1,83.

Цікаво виглядають ставки на точний рахунок. Спрогнозувати такий варіант важче, але коефіцієнти тут привабливі. Наприклад, на рахунок 0:2 можна поставити за коефіцієнт 7,10.

Для любителів більш швидких ставок, пропонується зробити прогноз на результат або результативність першого тайму. Наприклад, на тотал більше (1) в першій 45-минутці в БК Паріматч можна поставити за коефіцієнт 2,0. Якщо команди заб’ють два і більше м’ячів, ставка зіграє. Але на випадок тільки однієї результативної атаки в першому таймі, є можливість отримати повернення коштів.

Також цікавим ринком є «Обидві команди заб’ють». На варіант «так» пропонується поставити за 1,97, а на «ні» – 1,83.

На ігри Чемпіонату світу присутньо багато інших додаткових ставок. Тому кожен зможе знайти прогнози на власний смак. Названі вище коефіцієнти актуальні на час написання статті і можуть змінитися, так як лінія знаходиться в динаміці.

Де робити ставки на ЧС-2022

Ставки рекомендується робити в БК Паріматч. Це перевірена роками компанія, перевагами якої є:

  • швидкий прийом ставок;
  • можливість робити прогнози через ПК та мобільні пристрої;
  • зручний інтерфейс;
  • швидкий розрахунок ставок та вивід коштів.

Але робити ставки необхідно відповідально. Потрібно грати лише на ті кошти, якими користувач може ризикнути, так як жоден прогноз не може гарантувати 100% перемогу. В спорті трапляються випадки, коли навіть коефіцієнт 1,01 може програти.

Новости Украины