Що модниці зазвичай купують в Іспанії: огляд найвідоміших торгових марок одягу

Іспанія відома процвітаючою індустрією моди — саме на території цієї країни працює багато компаній з виробництва стильного та якісного одягу. У статті розповімо, які іспанські торгові марки жіночого одягу користуються особливою популярністю і чому.

Добірка найпопулярніших іспанських брендів одягу

Цей список включає такі торгові марки:

  1. Zara. Компанія була заснована в 70-х роках минулого століття і швидко завоювала популярність серед модниць завдяки стильному дизайну та доступним цінам продукції. Сьогодні в асортименті Зара є верхній одяг, сукні, спідниці, джинси, костюми, що вирізняються високою якістю пошиття та модним оформленням, яке особливо подобається молоді.
  2. Mango. Ця торгова марка з’явилася у 1984 році і зосередилась на створенні одягу, який відрізняється елегантним дизайном і практичністю. Сучасні вбрання цього бренду підходять як для повсякденного носіння, так і для урочистих заходів.
  3. Massimo Dutti. Спочатку це був бренд чоловічого одягу, але сьогодні в асортименті компанії є й жіночі товари у стриманому класичному стилі: сукні, светри, костюми, спідниці. Моделі вдало вписуються в стиль кежуал, поєднуючи високу якість виконання та витончену елегантність дизайну.
  4. Pull&Bear. Жіночий одяг цієї торгової марки більшою мірою призначений для молоді, яка веде активний спосіб життя в умовах сучасного міста. Компанія, як і Зара, належить групі Inditex, тож пропонує стильний яскравий одяг у вуличному стилі за доступними цінами: футболки, шорти, спідниці, джинси.
  5. Desigual. Цей іспанський бренд був заснований у 80-х роках минулого століття відомим дизайнером із Швейцарії. Компанія пропонує жіночий одяг в яскравих кольорах, з оригінальними принтами і ретельно продуманим кроєм. Такі речі допомагають створити унікальний образ, щоб виділитися з натовпу.
  6. Bershka. Бренд також належить групі Inditex та пропонує величезний асортимент модного та зручного одягу у міському стилі за доступними цінами — сукні, топи, спідниці, шорти.

Як можна придбати оригінальний брендовий одяг в Україні

Щоб купити оригінальні джинси Zara або гарну сукню від Bershka за ціною виробника, необов’язково їхати до Іспанії або користуватися послугами байера. Можна стати клієнткою сервісу Нова Глобал, до переліку послуг якого включена доставка з Іспанії в Україну. Для цього треба зареєструватися на сайті, отримати іспанську адресу та оформлювати всі покупки в офіційних інтернет-магазинах брендів на неї. Після доставки на міськую адресу товари будуть відправлені в Україну, де їх можна буде забрати в поштоматі чи відділенні.

Новости Украины