Загиблі і травмовані: на трасі Іванків-Радомишль маршрутка звалилася у прірву

ДТП на трасі Іванків-Радомишль. Фото: ДСНС Київщини

У Київській області сталася дорожньо-транспортна пригода — мікроавтобус із пасажирами звалився у прірву. В результаті загинуло двоє людей, ще семеро дістали травми.

Про це повідомляє у Facebook пресслужба Головного управління Державної служби із надзвичайних ситуацій Київщини.

Зазначається, що сьогодні вранці, 22 квітня, надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась на території Іванківської громади поблизу с.Олива.

"Прибувши до місця події, рятувальники встановили, що на трасі Іванків-Радомишль, мікроавтобус віз людей на роботу в с. Пісківка, і провалився у провалля. В салоні знаходилось 9 пасажирів", — йдеться у повідомленні.

У ДСНС поінформували, що за результатами проведених аварійно-рятувальних робіт виявили двох загиблих та семеро людей у тяжкому стані. Бригади "швидкої" направили постраждалих до Бородянської та Іванківської лікарень. Обставини події встановлює поліція.

Правоохоронці попередньо встановили, що водій автомобіля "Volkswagen", рухаючись на автодорозі між населеними пунктами с. Олива та с. Старовичі Вишгородського району, не дотримавшись безпечної швидкості та не врахувавши дорожньої обстановки, допустив з'їзд у прірву, поінформували у поліції.

"Після встановлення усіх обставин аварії, поліцейські нададуть правову кваліфікацію", — йдеться у повідомленні.

Рух транспорту на автодорозі Іванків — Радомишль (Т-10-05), між селами Олива та Старовичі перекритий в обох напрямках. Об'їзд організований автодорогою Розважів — Тетерівське — Кухарі (О10111). Також у населених пунктах Розважів, Кухарі та на під'їздах до провалля будуть встановлені інформаційні панно та відповідні дорожні знаки, поінформували у Патрульній поліції Київської області.

Що відомо про ДТП у Києві та області

1 квітня у Бориспільському районі сталась ДТП за участі двох вантажівок. Аварія трапилась на перехресті з автодорогою Північно-Східний об'їзд Києва. 43-річний водій автомобіля "ГАЗ" не надав перевагу в русі та здійснив зіткнення з вантажівкою "Iveco". Від отриманих травм водій "ГАЗ" загинув на місці, 56-річного керманича іншої вантажівки з тілесними ушкодженнями госпіталізували до лікарні.

Також 1 квітня маршрутка врізалась в електроопору в Оболонському районі столиці. Аварія сталася на проспекті Степана Бандери о 6:38. Після зіткнення маршрутного таксі з електроопорою, водія затиснуло між сидінням та панеллю приладів. Потерпілого деблокували за допомогою гідравлічного інструменту та передали медикам.

5 лютого, близько 6 години ранку поліцейські отримали виклик про ДТП на 58 км автодороги Київ — Чернігів. Інспектори виявили 5 транспортних засобів з механічними пошкодженнями: легкові авто Mercedes-Benz C 220, ВАЗ 2106 та Audi A4, а також тягач Scania R420 з напівпричепом і вантажівку Mercedes-Benz Atego. Жоден з учасників ДТП ушкоджень не отримав. Водій вантажівки Mercedes пояснив, що був не уважний та не стежив за дорогою, оскільки задрімав за кермом.

Читати ще

Читати ще У Києві найчастіше ДТП з постраждалими трапляються в п’ятницю: статистика поліції

Топ дня

Обстріл Трипільської ТЕС: Спеціалізована екологічна прокуратура встановлює наслідки для довкілля 22 квітня, 13:33

У застосунку «Київ Цифровий» можна пройти опитування щодо ментального здоров’я 22 квітня, 10:26

Київська область передала майже 130 генераторів для Харківщини — Кравченко 21 квітня, 15:24

«Мовчання та полон вбивають»: у Києві відбулася акція на підтримку військовополонених 21 квітня, 14:13

Весняна толока: у Києві прибрали майже 7500 кубічних метрів сміття 21 квітня, 12:08

Вибір редакції

У Києво-Печерській Лаврі оцифрували Церкву Спаса на Берестові з давньоруськими фресками

Акцент на лікуванні контузій і психотравм: київський реабілітаційний центр «Лісова поляна» співпрацюватиме з МОЗ

«Зберегти й розвиватися в умовах війни»: у Києві відзначають розвиток культурної сфери

У Києві хочуть знести садибу Зеленських

У Києві з приходом тепла активізувалися кліщі: як вберегти домашніх тварин від укусів — поради ветеринарів

Джерело

Новости Украины