Що подарувати найдорожчому вчителю з нагоди випускного

Шкільні роки минають досить швидко, і колишні першокласники вже за декілька років стають молодими джентльменами та прекрасними леді, які готові відправитися у вир самостійного життя. Підготовка до випускного балу передбачає не тільки пошиття вишуканих та елегантних костюмів та суконь, замовлення меню в одному з ресторанів та оформлення пам’ятного альбому з фотографіями однокласників. За всіма випускними турботами не варто забувати про подарунок найдорожчим вчителям, в першу чергу – класному керівникові, з яким прожито немало щасливих миттєвостей шкільного життя.

Яким може бути подарунок вчителю з нагоди випуску його учнів

Подарунок вчителю з нагоди закінчення навчання його учнів слугує подякою за життєву мудрість шкільного наставника та його повсякчасну підтримку впродовж усіх років перебування в стінах рідної школи. Кожен справжній вчитель залишає у своїх учнях частинку самого себе, тому подарунок на кшталт часи у вигляді карти України стане для нього нагадуванням про його колишніх вихованців та викликатиме у нього приємні чи трохи сумні спогади повсякчас, коли він буде уточняти час на подарованому хронометрі.

Крім того, гарним подарунком для вчителя з нагоди випуску його учнів буде презент у вигляді:

  • персоналізованої Подяки, на кшталт унікального подарункового набору з улюбленою кавою та келихами, на поверхні яких можна вигравірувати імена дарувальників або текст зі словами вдячності. Також гарним презентом слугуватиме унікальна книга чи картина ручної роботи, яка повинна відповідати смакам чи особистим уподобанням вчителя;
  • унікальної книги Вражень, де учні зможуть залишити найпалкіші слова подяки своєму вчителю за його невтомний труд та професійну і чисто людську звитягу. Окрім слів подяки до Книги можна вклеїти пам’ятні фотографії, цікаві спогади та історії про шкільне життя, які будуть підтримувати вчителя впродовж наступних років його роботи;
  • подарункового сертифікату, який можна замовити та придбати на сайті магазину «200 & 1 річ». Маючи вказаний презент вчитель може самостійно обрати подарунок, який йому найбільше до вподоби.

Обираємо подарунки для любимого вчителя та його колег

Презент у вигляді подарункового сертифікату дозволить вчителю обрати подарунок в певному магазині чи безкоштовно відвідати ресторан, кав’ярню, масажний салон чи заклад з спа-процедурами.

Приємним та неочікуваним подарунком для вчителя може стати спільний виїзд з учнями та колегами на святкову вечерю з нагоди випускного дня, яку можна провести у товаристві друзів за святковим столом зі смачними наїдками та невимушеним музикальним супроводом. Ще одним приємним подарунком може стати запрошення вчителя на унікальну екскурсію, яка гарантуватиме незабутні враження для всіх її учасників, проте найціннішим подарунком для вчителя є щирі слова вдячності, які можна викласти на сторінках вітальної листівки чи подарункового листа.

Новости Украины