Що таке дерматокосметика і кому варто нею користуватися?

В останні роки все більшої популярності набуває дерматокосметика. Одні вважають таку продукцію найкращим, що пропонує сучасний б’юті-ринок, інші – банальним маркетинговим ходом. Тож чим насправді є такі косметичні засоби?

Чим дерматокосметика відрізняється від звичайних косметичних засобів?

За своїми властивостями дерматокосметика перебуває на межі між традиційними косметичними засобами для щоденного догляду за шкірою та лікувальними, які використовують для терапії шкірних захворювань. Одним із найкращих прикладів дерматопродукції є косметика Віші.

Дерматокосметичні засоби, як і звичайні креми чи сироватки, годяться для регулярного використання, проте їхня формула більш досконала. Завдяки цьому такі б’юті-продукти мають ряд переваг:

  • впливають на шкіру на клітинному рівні, що дозволяє досягати бажаного результату швидше й отримувати більш тривалий ефект (наприклад, для усунення пігментації чи мімічних зморшок);
  • майже ніколи не викликають алергію;
  • створюються з найкращої сировини;
  • містять натуральні компоненти;
  • створені на основі інноваційних формул з підтвердженою ефективністю.

Також існує дерматокосметика для догляду за волоссям. Такі засоби годяться для профілактики та усунення лупи, сухості чи ламкості волосся, сприяють його росту.

Переваги дерматокосметики Vichy

В сегменті дерматокосметичних засобів продукція міжнародного бренду Vichy вважається однією з найкращих. Компанія випускає засоби, рекомендовані для комплексного догляду за шкірою та волоссям, а також косметику сегменту anti-age. Віші розробила різні серії кремів, масок, сироваток, засобів для демакіяжу, шампунів та бальзамів для волосся, декоративну та косметику з сонцезахисним ефектом. Компанія випускає спеціальні засоби для жінок і чоловіків.

Бренд Vichy був створений майже 100 років тому лікарем-терапевтом. З тих часів косметика компанії допомагає жінкам і чоловікам у всьому світі доглядати за своєю зовнішністю у будь-якому віці, незалежно від типу шкіри чи особливостей волосся.

Косметика Vichy економна у використанні, бо в її основі – концентровані формули. Вона дієва, тому що створена за інноваційними запатентованими формулами, в яких поєднані можливості сучасної косметології та сила мінералів і цілющих трав. Продукція бренду не містить шкідливих синтетичних добавок, тому підходить навіть алергікам і людям з чутливою шкірою. А якщо врахувати, що дерматокосметика не викликає звикання, то вона ідеальна для щоденного використання.

Новости Украины