Що треба знати про SUV Toyota RAV4

Старі переваги в новій формі — ось так коротко можна описати RAV4. Цей стильний автомобіль просто створений для безпечного та надійного водіння в міських умовах. Нещодавно Тойота RAV4 2022 року отримала оновлений продуманий інтер’єр із чудовими сучасними новинками, які значно покращують досвід використання цього автомобіля. Автовиробник з Японії постарався зробити все, щоб водій і його пасажири відчували себе в максимальній безпеці та комфорті.

Власники Toyota Рав 4 можуть розраховувати на такі покращення:

  • Панель приладів доповнена багатофункціональним дисплеєм із діагоналлю 4,2 або 7 дюймів, який відображає детальну інформацію про стан автомобіля від бортового комп’ютера.
  • Підтримку Apple Carplay або Android Auto.
  • Функції автоматичного гальмування та виявлення пішоходів.
  • Систему попередження щодо фронтального зіткнення.
  • Систему розпізнавання дорожніх знаків.
  • Систему круїз-контролю.

Технічні характеристики автомобіля Toyota RAV4

Тойота РАВ4 2022 року був оснащений двигуном об’ємом у 2 літри та потужністю в 173 кінських сили. З нуля до сотні машина розганяється протягом 9,8 секунд, а максимальна швидкість складає ‒ 190 км/год.

RAV4 чудово підходить для тих водіїв, які цінують в автомобілі економність. Витрати палива залежать безпосередньо від встановленого режиму. У міському режимі показник складає 8,6 літра, у заміському ‒ 5,7 літра, а в змішаному ‒ 6,8 літра.

Стосовно приводу існує декілька модифікацій цієї моделі. Більшість комплектацій є передньопривідними, але також є повнопривідні варіанти. У машину встановлюються як механічні коробки передач, так й автоматичні.

Комплектації Toyota RAV4

Вартість Toyota RAV4 залежить від того, яку комплектацію для себе ви хочете обрати. Для покупців існують декілька основних варіантів:

  1. Live ‒ передньопривідний автомобіль зі 17-дюймовими колісними дисками. Є модифікації з автоматичною та механічною КПП.
  2. Active ‒ наявна система круїз-контролю, окрім передніх сидінь підігрівається також кермо, передбачені система допомоги для паркування, сенсорні склоочисники та багато іншого.
  3. Lounge ‒ підігрів усієї поверхні лобового скла, обшивка сидіння із синтетичної шкіри, система дистанційного запуску ДВС та інші переваги.
  4. Premium ‒ 18-дюймові диски, шкіряні сидіння з перфорацією, система моніторингу сліпих зон, а також багато інших сюрпризів.

Купити Тойота RAV4 в Україні можна в офіційного дилера японської корпорації «Тойота Сіті Плаза». Тут ви можете не тільки придбати офіційні транспортні засоби від компанії Тойота, але й розраховувати на додаткову підтримку: оригінальні запчастини, тест-драйв, техогляд та багато іншого. На клієнтів чекають справедливі ціни та якісне обслуговування.

Новости Украины