«Щоб у твою хату ракета прилетіла»: в одному з тролейбусів Львова розгорівся мовний скандал (ВІДЕО)

ФОТО: ілюстративне

Сьогодні, 19 травня, мешканка Львова Діана Стецюк стала свідком неприємної ситуації щодо мовного скандалу в одному із тролейбусів. Про це вона розповіла журналістці «Варти-1». 

«Все почалось з того, що у 22 тролейбус зайшли контролери та почали перевіряти квитки. Один пан помітив, що одна з контролерів розмовляє російською мовою. Він зробив зауваження, на що вона проігнорувала та вийшла на наступній зупинці. Історія продовжилась, коли жінка старшого віку запитала у водія чому він впускає контролерів, які не зафіксувались у нього та розмовляють не державною мовою. Питання водій проігнорував», — зазначила Діана.

Дівчина також зауважила, що позаду сиділи жінка середнього віку та хлопець (вони були в стані алкогольного сп’яніння), які звернулися з криком до жінки старшого віку щодо російської мови, що нібито нею можна розмовляти. 

«Я тоже гаварю па рускі. І што, мєня тєпєрь разстрєлять?», — вигукнула нетвереза жінка.

До своїх слів Діана оприлюднила відео, де чути, як п’яна пасажирка російською мовою погрожує та розповідає, що «в росії нормальні люди».

«Було багато нецензурної лексики, поливання брудом, а також погрози «шоб в твою хату ракета прилетіла» тощо», — наголосила львів’янка, розповідаючи деталі інциденту.

Увага! Відео містить ненормативну лексику!

Відео: Діана Стецюк 

Читайте також: проректор столичного вишу вступив у сутичку зі студенткою зі Львова.

Дана пара пасажирів вели себе доволі не пристойно та викрикували на весь громадський транспорт в той час, коли всередині водночас перебували діти, люди похилого віку та інші, наголосила жителька Львова.

Джерело

Новости Украины