Син легендарного Кості Цзю знищив ексчемпіона світу, який перемагав Пакьяо

Тім Цзю – Джефф Хорн результат та відео бою
/ Getty Images

В Австралії син легендарного Кості Цзю австралієць Тім Цзю (16-0, 12 KO) захистив свої чемпіонські титули IBF Australasian і WBO Global в першій середній вазі в бою проти колишнього чемпіона світу в напівсередній дивізіоні Джеффа Хорна (20-3-1 , 13 KO).

Вперше на канвас рингу Тім Цзю відправив Хорна в третьому раунді. Другий нокдаун трапився в шостому раунді, після чого колишній чемпіон остаточно перейшов в режим виживання, пише 24 канал.

Дивіться також: Віктор Постол – Хосе Карлос Рамірес: прогноз букмекерів на бій за титули WBC і WBO

У перерві перед дев’ятим раундом з кута Хорна вилетів білий рушник – перемога Цзю після відмови суперника.

Після перемоги боксер дуже красномовно прокоментував бій: «Мене звуть Тім, а не син!» Своїми словами він дав зрозуміти, що не має наміру перебувати в тіні знаменитого батька.

Тім Цзю – Джефф Хорн відео бою

  • Тім здобув 16-ту перемогу поспіль на професійному рингу і поки не знає гіркоти поразок. Це була друга успішна захист титулів. 
  • Для Хорна ця поразка стала лише третьою в кар’єрі. Світова слава до австралійця, що перемагав свого часу українця Віктора Плотнікова, прийшла після сенсаційної перемоги над легендарний Менні Пакьяо у 2017 році за титул чемпіона WBO. Хорн встиг один раз захистити титул, поки його не відібрав Теренс Кроуфорд.

Источник

Новости Украины