Володимир Кличко анонсував свою нову книгу: фото

Володимир Кличко
/ Getty Images

Колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Володимир Кличко повідомив, що займається написанням нової книги.

Українець у досить оригінальний спосіб натякнув на швидкий вихід свій нової книги. Володимир в інстаграмі розмістив свою фотографію за ноутбуком, супроводивши її наступним підписом і смайлами.

Дивіться також: Промоутер Кличка: Володимир хоче знову вийти у ринг з Ф’юрі

«Багато хто запитував мене, чим я займався під час карантину? Прийшов час відкрити вам маленький секрет, обіцяєте зберігати його в таємниці. Я працював над своєю новою [смайл що позначає книгу]. Слідкуйте за новинами, подробиці буду пізніше», – написав Володимир.

 

 

 

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Many have asked me what I have been up to during lock down? “Champ you keeping busy”? It’s time to let you in on a little secret, you promise not to tell? I was working on my new . Stay tuned for details to come! #Klitschko #TeamKlitschko #FaceTheChallenge #Willpower #WYLLIT

Публикация от Wladimir Klitschko (@klitschko) 26 Авг 2020 в 6:37 PDT

Нагадаємо, що Кличко-молодший – автор книги «Управління викликами. Як застосувати спортивну стратегію в життя і бізнесі».

Повернення Кличка: головне

  • Володимир Кличко провів останній бій на професійному ринзі 29 квітня 2017 року. Українець програв Ентоні Джошуа.
  • У серпні 2017 року Володимир оголосив про завершення кар’єри. Після цього з’являлися чутки буцімто Кличко планує повернутися у ринг.
  • Повідомлялося, що платформа DAZN підготували контракт для Володимира. Сам боксер ухиляється від прямої відповіді на запитання про відновлення кар’єри.
  • Володимир говорив, що готовий повернутися у ринг не для того, щоб просто когось перемогти, а заради рекорду. Ймовірно, він має на увазі саме рекорд Формана.

Источник

Новости Украины