«Смерть кожного воїна — трагедія, але смерть Норда — це втрата майбутнього України». Загинув тернополянин Сергій Коновал

За інформацією: Суспільне Тернопіль.

На війні загинув командир роти стрілецького батальйону Сергій Коновал. Фото: Сергій Коновал/Fb

Виконуючи бойове завдання поблизу Часового Яру на Донеччині, загинув воїн з Тернополя Сергій Коновал з позивним "Норд". Він був командиром 2-ої стрілецької роти 2-го стрілецького батальйону 67-ої окремої механізованої бригади ЗСУ.

Про загибель військового в своєму телеграм-каналі повідомив міський голова Тернополя Сергій Надал.

"З болем та сумом повідомляємо, що віддав своє життя за Україну Коновал Сергій Сергійович (29.05.1992 р.н.). Герой загинув 6 квітня у Донецькій області під час виконання бойового завдання. Ми всією громадою співчуваємо рідним та близьким захисника. Вічна та світла йому памʼять!", — йдеться в повідомленні.

Сергій Коновал був бійцем Добровольчого Українського Корпусу "Правий Сектор" з 2014 року. Служив парамедиком на сході України. У перервах між ротаціями брав участь у благодійному велопробігу 20 штатами США на підтримку України. Коли розпочалася повномасштабна війна знову добровольцем пішов воювати. Брав участь в обороні Києва, воював на різних напрямках. Став командиром роти стрілецького батальйону 67-ої механізованої бригади Збройних сил України, якій згодом дали назву "Сталева Сотня".

Новости Украины