Стало відомо, яким буде скейт-парк у Чернігові

Учора в Чернігові презентували проєкт майбутнього парку для екстремальних розваг, який розміститься в центрі міста.

Місце розташування скейт-парку – територія вздовж проспекту Миру між колишнім ТЦ «Дружба» та будівлею 1-ї поліклініки міської лікарні №1. Конкретно – права сторона, якщо вийти з підземного переходу на стояти обличчям до фонтану.

Тут буде облаштовано два майданчики прямокутної форми загальною площею більше 1100 квадратних метрів. Розміри майданчиків – 12х55 метрів та 17х29 метрів.

Раніше начальник управління ЖКГ Ярослав Куц обіцяв, що роботи мають бути завершені до середини серпня. Коштуватиме цей парк розваг близько 3,5 мільйонів гривень.

Втім, остаточна сума може змінитися, адже під час презентації присутні любителі таких розваг наголошували: покриття краще робити бетонним, а не з асфальту. Це дещо дорожче, проте надійніше та безпечніше.

Проєктувальник – компанія RightPark. На її сайті йдеться про те, що фірма збудували вже близько 60 таких об’єктів по Україні за 10 років. Зокрема, представлені роботи з Одеси, Чернівців, Коломиї, Києва, Канева, Вишгорода, Кролевця, Хмельницького, Львова, Луцька, Харкова.

Ця ж компанія втілила у життя проєкт першого такого парку для Чернігівської області. Він з’явився у Корюківці наприкінці 2016 року. 

Источник

Новости Украины