Столи для піци

Приготування піци вимагає дотримання кухарем певної технології. Обов’язкове умова в ній — це свіжість продуктів, що можна забезпечити, використовуючи охолоджуючі столи для піци. Їх функціонал сприяє підтримці відповідного нормам температурного режиму, при якому потрібно зберігати заготовки під блюдо

Навіщо потрібен стіл для піци

Під піцу коржі і розміщені на його поверхні інгредієнти готуються заздалегідь. Безпосередньо перед подачею блюда заготівля піддається нетривалої тепловій обробці. З цієї причини важливо зберегти її в свіжому вигляді, для чого і використовуються спеціальні столи. У них створюються умови, при яких компоненти страви в форматі напівфабрикату не псувалися, але і не переморажівалісь. Підтримуваний температурний режим сприяє збереженню заготовки і смакових якостей і забезпечення її швидкого приготування.

Конструкція столу

Столи під піцу мають особливу технологію, продуману розробниками до найдрібніших деталей. В їх зовнішньому вигляді передбачені всі принципи ергономіки, що дозволяє їх використовувати навіть в умовах невеликого простору. При використанні столів в сфері громадського харчування підвищується ефективність і продуктивність роботи за рахунок правильної організації реалізації технологічного процесу. Основними конструктивними елементами столу є:

  • ящики для зберігання заготовок і необроблених продуктів;
  • ємності для процесу доопрацювання тесту;
  • двері для зручності користування;
  • гастроемкости для зберігання підготовлених інгредієнтів для начинки;
  • стільниця для оброблення заготовки.

Переваги столів

До плюсів столів для піци можна віднести:

  • відповідність параметрів технології приготуванні європейським стандартам;
  • оснащення сучасними конструктивними елементами;
  • довговічність і надійність, що обумовлено високою якістю обладнання і її виготовленням з нержавіючої сталі;
  • можливість вибору моделі будь-якої потужності, обсягу, розмірів і комплектації;
  • особливий склад стільниці, що забезпечує її жароміцність, що дозволяє використовувати її для складування продукції після обробки в печі, а також попереджає прилипання тесту до поверхні при його розкачування при формуванні напівфабрикатів.

Висновки

Плануючи відкриття піцерії, в перелік необхідного для забезпечення бізнесу обладнання слід включити столи для піци. Їх кількість, габарити і базові характеристики визначаються масштабністю пункту громадського харчування.