Сумська дирекція «Укрпошти» подарувала військовим безпілотник, який придбали за благодійні внески клієнтів

За інформацією: Суспільне Суми.

Суспільне Суми

Сумська дирекція "Укрпошти" подарувала військовим області обладнання для ведення повітряної розвідки. Безпілотник та засоби зв’язку закупили за пожертви від клієнтів поштових відділень Сумщини.

Обладнання для повітряної розвідки отримало оперативно-тактичне угруповання "Суми". Його керівник Олександр Нестеренко каже: на озброєнні є потужні бойові машини, а розвідці не завадить посилення безпілотником: "Він використовується самостійно, але можна його використовувати у поєднанні з новітніми засобами зв’язку. Також сьогодні нам передали певні засоби зв’язку, вони будуть використані у військових частинах, які обороняють Сумщину, безпосередньо у батальйонах територіальної оборони".

Суспільне Суми

З минулого року у поштових відділеннях Сумщини запровадили збір коштів для благодійного фонду, — розповів директор Сумської філії “Укрпошти” В’ячеслав Маринич: "Коли клієнти наші оплачують послуги, наші оператори пропонують їм провести якусь невелику посильну оплату на рахунок цього благодійного фонду. За останній квартал ми зібрали достатньо велику суму. Це заслуга, в першу чергу, саме громадян нашої області. Тих мешканців, які, коли отримували послуги, зрозуміли, довірилися операторам і кожен, хто мав можливість, заплатив ці кошти на рахунок благодійного фонду".

До Нового року таким чином зібрали 110 тисяч гривень, — говорить пан В’ячеслав. Дізналися про потреби військових і закупили необхідне обладнання. Тепер його передадуть на облік одного з батальйонів сумської територіальної оборони.

Читайте також

  • Бойова медикиня Олександра Крученко про російський полон та повернення до рідного Глухова на Сумщині.

Новости Украины