Театр Кам’янського запрошує на прем’єру вистави «Хто я є?»

24 березня прем’єрою вистави-провокації «Хто я є?» Театр ім. Лесі Українки відкриває новий театральний простір – «Сцену на сцені». Глядачі будуть знаходитись не в залі, а сидіти на стільцях безпосередньо на сцені поряд з акторами, задіяними у виставі. Основна ідея театральної провокації полягає в тому, що глядачі також можуть бути задіяні у виставі — актори будуть провокувати їх на певні дії і реакції.

Вистава «ХТО Я Є?» поставлена за п’єсою Славомира Мрожека «Емігранти». За сюжетом двоє абсолютно різних чоловіків, змушені жити вдвох в одній маленькій кімнаті в чужій їм країні. У кожного з них своя причина перебувати тут, кожен із них став заручником ситуації та складних життєвих обставин. Їм складно порозумітися, їм складно знайти вихід із життєвого глухого кута, в якому вони опинилися. Чи зможуть вони щось змінити у своєму житті, змінитися самі та відповісти на запитання «Хто я є?»
Подивитися цю виставу можна на Основній сцені театру 24 березня о 18:00. Зверніть увагу – на спектакль не допускаються діти та підлітки до 18 років.

Також на цьому тижні у репертуарі театру заплановані наступні події:

НОВА СЦЕНА КАМЕРНА ЗАЛА (вул. М. Лисенка, 24)
23 березня, 18:00 – «У РИТМІ ВАЛЬСУ», концертна програма в виконанні  струнної групи оркестру під керуванням зас. артиста України О. Володіна та артистів драми.
Цей концерт для тих для тих, хто закоханий у вальс, у цей вічно юний танець, чарівності якого вже два століття підкорюється весь світ. Вальс зближує, зачаровує і надихає. Люди всіх національностей, віку та віросповідань за допомогою вальсу без жодних перекладачів легко знаходять спільну мову. Цей великий маг і чарівник супроводжує нас і в хвилини радості, і в хвилини смутку.
До програми увійшли вальси Йоганна Штрауса, Імре Кальмана, Лео Деліба,  Дмитра Шостаковича, Арама Хачатуряна,  Іллі Шатрова, Іона Івановичі, Андрія Петрова, Ігоря Шамо, Євгена Доги.

ОСНОВНА СЦЕНА (пл. 250 річчя міста, 2)
25 березня, 16:00 – Прем’єра! «МИШОЛОВКА. ВБИВСТВО НА КАЛВЕР-СТРІТ», детектив на 2 дії за п’єсою Агати Крісті.
Дія вистави відбувається в Англії 50-х років минулого століття до Англії. У пансіоні який тільки що відкрила молода родина Релстонів у передмісті Лондона починають збиратися гості. Але через снігопад і заметіль будинок через деякий час виявляється відрізаним від світу. Однак, незважаючи на погодні умови, до пансіону добирається сержант поліції Троттер і повідомляє, що за цією адресою може статися вбивство.  Вбивцею може бути будь хто з гостей пансіону і навіть його володарі…

26 березня, 11:00 – «БРЕМЕНСЬКІ МУЗИКАНТИ», музична казка (5+) за мотивами казки братів Грімм.
Відомі на увесь світ артисти – Трубадур та його друзі Осел, Кіт, Пес і Півень –  зіграють для вас веселу історію з неймовірними пригодами про те, як Принцеса, незважаючи на заборону татуся Короля та на підступи лихих лісових розбійників, боролася за щастя із коханим. І не тільки зіграють, а ще і заспівають, і станцюють.

26 березня, 16:00 – «МЕТОД ГРОНХОЛЬМА», вистава-співбесіда (18+), за п’єсою Жорді Гальсерана
Ця вистава своєрідний інтелектуальний детектив, який показує глядачам як великі компанії обирають претендентів на посади топ-менеджерів. Якщо ви вважаєте, що в першу чергу їх цікавлять чисто ділові та професійні здобутки кандидатів, то ви дуже помиляєтесь. За сюжетом в одному приміщенні збираються четверо людей, кожен з яких претендує на високу посаду у всесвітньовідомій компанії. Дуже скоро вони розуміють, що високооплачуване місце – одне. І тільки один з них отримає роботу своєї мрії. Кадровики компанії придумують для кандидатів жорсткі рольові ігри, щоб виявити справжні риси характеру героїв. Претенденти обурені, проте готові на зраду, підлість і відмову від всіх моральних принципів, щоб тільки переграти конкурентів і здобути службу.

Отримати довідки і замовити квитки можна за телефоном: (068) 680 74 30.

Джерело

Новости Украины