Теорія економії: 8+ переваг швидкомонтованих споруд

Швидкомонтовані споруди активно використовуються для будівництва об’єктів комерційного, сільськогосподарського та промислового значення: складів, ангарів, цехів, заводів, фабрик, майстерень, ферм, торговельних центрів і павільйонів, магазинів, аптек, логістичних терміналів, стадіонів та ін. Технологія передбачає проєктування, виготовлення металоконструкцій і сендвіч-панелей, а також їх встановлення. Перевага методу будівництва – економічність. Навіть при невеликих інвестиціях можна за 2-4 місяці отримати готовий до експлуатації об’єкт з площею до 1500 кв. м.

Альтернатива капітальному будівництву

Зведення будинків за традиційною «цегляною» технологією – тривалий і трудомісткий процес. Інша річ – швидкомонтовані споруди. Зведення будівлі відбувається за будь-якої погоди, оскільки технологія не передбачає застосування цементного розчину. Елементи конструкції з’єднуються за допомогою спеціальних болтів та саморізів.

Переваги швидкомонтованих будівель:

  1. Герметичність конструкції. Завдяки цьому забезпечується створення комфортних умов для зберігання продукції та роботи людей всередині приміщень.

  2. Надійність. Будівлі з металоконструкцій і сендвіч-панелей стійкі до сильних поривів вітру, витримують будь-які атмосферні навантаження.

  3. Естетичність. Для облицювання каркасу використовуються сендвіч-панелі, які характеризуються широким вибором розмірів, типів поверхні (гладка, стандартна, дрібнопрофільована) та колірних рішень (згідно з каталогом RAL). Поєднуючи декілька відтінків плити, можна створювати цікаві композиції. Сендвіч-панелі характеризуються презентабельним виглядом і не потребують фарбування або нанесення інших декоративних/захисних матеріалів на поверхню. Завдяки цій особливості власник споруди заощаджує на обробленні фасаду.

  4. Довговічність. Експлуатаційний термін швидкомонтованих споруд – від 50 років.

  5. Легкість конструкції. На відміну від капітальних будівель, швидкомонтовані споруди не створюють великого навантаження на фундамент. Завдяки цій особливості їх можна оформити як тимчасовий об’єкт і простіше на них отримати документи.

  6. Функціональність. Швидкомонтовані будівлі споруджуються відповідно до вимог чинних стандартів. Якщо з часом виникне потреба перепрофілювати об’єкт, то з розв’язанням цього завдання не буде жодних труднощів. Споруду можна розширити, утеплити сендвіч-панелями.

  7. Простий демонтаж та встановлення. Болтове з’єднання дозволяє швидко розібрати конструкцію. У разі потреби будівлю можна зібрати повторно з тих самих елементів, при цьому її експлуатаційні властивості залишаються незмінно високими.

  8. Гігієнічність. Об’єкт відповідає всім санітарним нормам. Металева поверхня сендвіч-панелей стійка до впливу грибка й інших патогенних організмів, легко очищається від забруднень.

Важливо! Собівартість об’єктів з металоконструкцій та сендвіч-панелей на 60% менше, ніж аналогічних за розміром будівель, побудованих із застосуванням традиційних методів.

Теорія економії бюджету

Спеціалісти рекомендують замовляти будівництво споруд з металоконструкцій та сендвіч-панелей «під ключ» в однієї компанії, яка має хорошу репутацію на ринку, відповідні ліцензії та досвід, а також застосовує інноваційні технології. Корпорація «Промстан» на всі 100% відповідає цим вимогам.

Асортимент послуг:

  • проєктування швидкомонтованої будівлі;

  • виготовлення металоконструкцій та сендвіч-панелей;

  • землерийні роботи, проведення яких вимагає застосування спеціальної важкої техніки;

  • закладення фундаменту та підлоги;

  • монтаж каркасу та його облицювання сендвіч-панелями, облаштування даху;

  • оренда вантажопідіймальної техніки.

Корпорація «Промстан» надає гарантію на виконані роботи.

Джерело: сайт promstan.com.ua

Новости Украины