Тернопільський таксист «звів» пасажира з повією і поплатився за це

Ще 8 лютого 2020 року близько 20:00 год трапилася подія, яка привела тернопільського таксиста до суду. Тоді він поблизу ТЦ «Орнава» в Тернополі підібрав пасажира, який під час розмови запитав у водія, чи той не знає, де в місті можна знайти жінок, які б надавали інтимні послуги, так би мовити, за винагороду. 

У цей момент таксист піддався емоціям та у нього виник кримінально-протиправний умисел, направлений на звідництво для розпусти, щоправда, без особистої мети наживи. Про це йдеться у вироці від 12 травня 2021 року Тернопільського міськрайонного суду. 

Таксист зателефонув до знайомої жінки і запитав, чи цікавить її дана пропозиція. Жінка погодилася та оцінила власні послуги у 1200 грн. Тож таксист відвіз свого пасажира у квартиру, про яку вони домовилися, де жінка і надала чоловіку послуги, які його цікавили. Коли про вчинок таксиста стало відомо, його притягнули до відповідальності за кримінальне правопорушення проти громадського порядку та моральності, а також за звідництво. 

У скоєному таксист зізнався та щиро розкаявся. Оскільки, він не отримував жодних грошових коштів за свої послуги, суд визнав його винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.302 КК України, проте призначив йому покарання лише у вигляді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що дорівнює сумі 850 гривень.

Источник

Новости Украины