Топ 5 подарунків, які справді здивуюсь

Радість та позитивний настрій від неочікуваного подарунка

Дуже часто ми в поспіху вирішуємо, що подарувати до свята або дня народження найкращому другу чи подрузі, батькам, своєму хлопцю або дівчині, другій половинці. Іноді просто немає часу привітати близьку або кохану людини, перебуваючи у відрядженні просто фізично неможливо зробити це власноруч.

Замовити послугу з врученням оригінального подарунка — сюрпризу в красиво оформленій коробці за місцем призначення допоможе Фабрика емоцій «ТвоЄ». Замовити незвичайні подарункові сертифікати можна в різних цінових категоріях. Компанія допоможе підібрати презент відповідно до статі, віку, конкретних побажань і критеріїв. Замовити подарункові сертифікати Вінниця для чоловіків, жінок, підлітків, дітей різного віку, закоханої пари, вашої половинки або близького друга не складно, для цього достатньо зробити свій вибір і оформити замовлення.

Максимум задоволення від пережитих емоцій

Наш подарунок сюрприз гарантує дотримання інтриги, масу живих емоцій до самого моменту відкриття коробки. Серед запропонованого асортименту ви знайдете сотні різноманітних пропозицій. Серед яскравого калейдоскопа дивовижних ідей є чудовий вибір сертифікатів на такі види послуг та розваг:

  • фотосесії та майстер-класи;
  • комплекси SPA процедур;
  • романтичні побачення та прогулянки;
  • екстремальні уроки водіння;
  • шалений авіа екстрим;
  • квест — пригоди або вікенд – тури;
  • захопливі екскурсії;
  • активний драйв відпочинок.

Топ 5 дивовижних ідей

Багато людей із задоволенням отримали б в подарунок позитивні враження і незабутні емоції. Знаючи хобі, уподобання, мрію близької людини не складно вгадати з подарунком. Романтичні враження або екстремальні випробування з драйвом і адреналіном, можливість спробувати зробити щось нове своїми руками, випробувати райську насолоду від нових відчуттів.

Політ над Карпатами – неймовірна мандрівка трьох пасажирів

На літаку Advantic WT-10 ви з друзями зможете споглядати найкращі локації Карпат. Повітряна подорож буде через Говерлу, Буковель та різні гірські вершини. Насолодитися краєвидами зможуть усі пасажири, а дехто навіть спробує керувати штурвалом під пильним наглядом пілота.

Самостійний стрибок з парашутом – це сюрприз, який подарує сплеск адреналіну, море захвату і невимовної радості винуватцю торжества. Незабутній політ у безкрайньому небі подарує сміливцю букет емоцій та незабутніх вражень. Спочатку потрібно пройти медичний огляд, отримати детальний інструктаж, ознайомитись з технікою виконання самостійного стрибка з безпечним приземленням.

Ексклюзивна пропозиція — Тандем-стрибок з парашутом. Багато екстремалів мріють підкорити небесні простори, чому б їм не отримати такі бажані відчуття завдяки вашому подарунку. Завдяки присутності інструктора політ буде повністю безпечним та контрольованим. Під час вільного падіння можна не тільки розслабитись, довірившись професіоналу, але й помилуватись неймовірними краєвидами. Короткий інструктаж з техніки безпеки унеможливить надмірне хвилювання та неадекватні реакції в разі виникнення форс-мажорних обставин, які трапляються вкрай рідко.

Політ на мотодельтаплані – захоплююча подорож з дивовижними враженнями. Сертифікований пілот допоможе насолодитись відчуттям польоту та чудовими навколишніми краєвидами. Політ на мотодельтаплані триватиме 10 хвилин, а висота складатиме від 200 до 400 м.

Урок верхової їзди – це унікальна можливість зняти емоційне напруження під час активного відпочинку. Важливо відчути свою спорідненість з живою істотою, щоб вдало взаємодіяти з конем. Вміння їздити верхи подарує незабутні враження та впевненість у власних силах. Професійний тренер не залишить вас наодинці з аристократичним та граційним скакуном, а постійно буде на манежі. Захисний шолом та жилет додадуть впевненості у власній безпеці. Перемога над власними страхами та невпевненістю гарантована, а незабутній досвід у пам’яті залишиться надовго.

Ваша фантазія і допомога наших співробітників без сумніву порадують дорогих вашому серцю людей. Поспішайте дарувати радісні враження, наповнюючи життя близьких людей незабутніми, яскравими емоціями та спогадами!

Яким податком обкладаються гральні автомати онлайн на гроші? Поки що держава дуже лояльно ставиться до гравців азартного бізнесу. Заплативши невелику (відносно) плату за ліцензію, можна відкривати наземні казино та сайти для онлайн ігри

Новости Украины