Травмувалися троє людей, один з пасажирів перебуває в реанімації: на Чернігівщині за участі п’яного водія сталася ДТП

За інформацією: Суспільне Чернігів.

ФОТО: Поліція Чернігівської області

У Борзні, що у Ніжинському районі, 14 листопада близько 19:00 сталася ДТП за участі п'яного водія. Внаслідок зіткнення автівок Mitsubishi Galant та "МАЗ" травмувалися троє людей. Одного з пасажирів з тяжкими травмами госпіталізували до реанімації Чернігівської обласної лікарні.

Про це повідомляє Головне управління Нацполіції у Чернігівській області на своєму сайті.

Поліцейські встановили, що 28-річний чоловік, керуючи автівкою свого знайомого Mitsubishi Galant зіткнувся із зустрічним вантажним автомобілем "МАЗ". Внаслідок автопригоди сам водій легковика, а також обидва його 27-річні пасажири отримали ушкодження різного ступеню тяжкості.

"При перевірці учасників ДТП на алкогольне сп’яніння з’ясувалося, що водій легковика перебував за кермом у нетверезому стані. Чоловіка затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України", — йдеться у повідомленні.

Постраждала вантажівка в ДТП. ФОТО: Поліція Чернігівської області

Постраждала автівка в ДТП. ФОТО: Поліція Чернігівської області

За фактом автопригоди поліцейські відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286-1 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху, скоєне у стані сп’яніння, що спричинило тяжке тілесне ушкодження).

П'яному водію загрожує до восьми років позбавлення волі, з позбавленням права керувати транспортом ще на строк від п'яти до восьми років.

Триває досудове розслідування.

Новости Украины