Три найкращі зачіски для жінок невисокого зросту: виглядають дорого і надають образу елегантності. Фото

На перший погляд здається, що зачіска не має жодного відношення до росту. Однак саме довжина впливає на правильні пропорції.

Відео дня

Стилісти радять мініатюрним дівчатам утриматися від надмірно пишних укладок, таких як локони чи багатошарові стрижки. Чим більше об’єму, тим більшою візуальною буде голова в порівнянні з фігурою. OBOZREVATEL зібрав зачіски, які пасують жінкам нижче 160 сантиметрів.

  • Прямий зріз

Пряма стрижка, без нашарування та текстури, дає візуальну густоту тонкому волоссю, але при цьому не робить голову більшою. Світська левиця Кортні Кардаш’ян, яка зростом 155 сантиметрів, ніколи не робить об’ємних зачісок. Її шевелюра завжди рівна: або довгі пасма, або боб-каре в італійському стилі.

Боб має багато варіантів для укладання, але при цьому добре дисциплінує волосся і не вимагає проводити купу часу біля дзеркала.

  • Піксі

Короткі стрижки найбільше пасують саме низьким жінкам. Втім, варто бути обережними дівчатам з круглим обличчям, оскільки піксі може надати зайвої округлості. Ця укладка відкриває шию, тим самим подовжуючи силует.

Акторка Скарлетт Йоханссон обожнює короткі стрижки, вона ніколи не відпускала довге волосся. Зріст зірки 160 сантиметрів, а її коронною зачіскою вважають піксі.

  • Високий хвіст

Власницям довгої шевелюри рекомендується плести хвіст, який ще називають кінським. Це допоможе збалансувати зріст та довжину локонів. Високі підбори щодня не одягнеш, а без цього прийому волосся впливає на пропорції тіла.

Співачка Адріана Гранде є популяризаторкою «кінського» хвоста. Її зріст 153 сантиметри. Зірка зав’язує його дуже високо і начісує об’єм.

Раніше OBOZREVATEL писав про п’ять найкращих ідей стрижки на осінь. Ці зачіски називають укладками «багатих дівчат».

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины