Тролейбуси, які отримав Херсонелектротранс до окупації повернуть постачальнику — міськрада

За інформацією: Суспільне Херсон.

Херсон. Тролейбус, лютий 2022 Фото: Суспільне Херсон

Тролейбуси, які прибули в Херсон для тестових випробувань 23 лютого, повернуть постачальнику. Про це повідомляє Херсонська міська рада.

Через низку невирішених юридичних питань тролейбуси не стали власністю міста. А постачальник, який не отримав оплату за них, вимагає повернути майно.

Втім, ця ситуація ніяк не впливає на перевезення жителів міста, прокоментувала Суспільному начальниця Херсонської міської військової адміністрації Галина Лугова. За її словами, в Херсоні достатньо транспортних засобів на ту кількість населення, яка зараз перебуває в місті.

"Скільки одиниць є зараз не можу сказати. Тролейбусне управління зараз взагалі не працює у зв'язку із обстрілами. А транспортне міське управління справляється із ситуацією перевезення містян у Херсоні", — сказала Лугова.

За її словами, на час окупації Херсона чотири тролейбуси, які повернуть постачальнику, знаходилися на території КП "Херсонелектротранс".

Що відомо

  • Російські військові вивезли до тимчасово окупованого Криму транспортні засоби, що знаходились у комунальній власності Херсона.

Новости Украины