У бою під Ізюмом загинув розвідник з Дніпра Сергій Чайковський

19 липня 2022 року війна забрала життя ще одного нашого земляка. Під час бойового завдання під містом Ізюм Харківської області загинув молодший сержант Сергій Чайковський (позивний Борець).

Командир відділення отримав осколкове поранення, несумісне з життям. Він не дожив дев’ять днів до своїх 37 років…

Про сумну звістку повідомила Українська правда

Сергій народився у Дніпрі. Навчався у Придніпровській державній академії фізичної культури і спорту. Мав звання майстера спорту з тхеквондо. Проходив строкову службу у київському МВС. Був командиром відділення спецназу. Під час служби тренував особовий склад.

У 2014-му Борець був мобілізований у 25-ту повітрянодесантну бригаду. Брав участь у звільненні від окупантів Слов’янська та Краматорська на Донеччині. Після загибелі товариша перевівся у 79-ту десантно-штурмову бригаду, обороняв Донецький аеропорт.
2015 року Чайковського нагородили орденом «За мужність» ІІІ ступеня за те, що встановив український прапор над ДАПом та брав участь у підриві терміналів. Під час служби отримав два поранення та контузію.

Коли почалася повномасштабна війна, Борець служив у розвідувальній роті 93-ої окремої механізованої бригади «Холодний Яр».
Захисника поховали у Чернівецькій області.

У Сергія залишилися батько та син.

Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким полеглого воїна.

Вічна слава та честь Герою!

Новости Украины