У Дніпрі поліцейські охорони допомогли двом загубленим малолітнім дітям

Випадок який трапився днями у Новокодацькому районі Дніпра можна охарактеризувати словами «було б смішно, якби не було так сумно».
Близько 19:00 до поліції поступило повідомлення про зникнення малолітньої дитини. Відбувалось це біля лікарні на вул. Велика Діївська. Але на місці події правоохоронці виявили чоловіка у стані алкогольного сп’яніння, який стверджував, що загубилась його дитина, проте не міг пояснити, де й коли востаннє бачив її. Поліцейські охорони обстежили прилеглу територію і вирішили не покладатись на слова нетверезого чоловіка та попрямували до його місця мешкання. Аж тут виявилось, що чоловік дитину залишив вдома, а сам пішов пиячити і геть про все забув. Поліцейські розшукали матір, яка працювала неподалік, і передали їй дитину. А на місце події викликали працівників ювенальної превенції.

Того ж вечора трохи пізніше трапився наступний випадок з загубленою дитиною. Від перехожих поступило повідомлення про те, що на вулиці на землі сидить 13-річний хлопець та плаче. Правоохоронці поспілкувались з ним і з’ясували, що він разом із жінкою, яка його опікує їхали до його дідуся та по дорозі посварилися і він втік від неї. Працівники ювенальної превенції допомогли встановити адресу жінки, що є його опікуном та повернули дитину додому.

Новости Украины