У Києві під час масованої атаки військ РФ по Україні пролунали вибухи: що відомо (відео)

Крилата ракета, ракета київ, ракета в Україні, ракети україна, російські ракети У Києві чутно вибухи після пуску ракет військами РФ (ілюстративне фото)

Над столицею було збито дві крилаті ракети, випущені військами РФ цього ранку. Проліт ворожого снаряда було зафіксовано на правому березі міста.

Related video

Під час масованої ракетної атаки військ РФ по території України 17 листопада в Києві пролунали вибухи. Над правим берегом столиці було зафіксовано проліт ракети. Про це повідомляють телеграм-канали з посиланням на очевидців.

Повітряна тривога була оголошена в столиці о 08:00. Майже через годину, о 08:53 та 08:57, у місцевих телеграм-каналах з’явилася інформація про те, що в столиці прогриміли вибухи. За попередньою інформацією, у Києві було чути роботу сил протиповітряної оборони.

Журналіст Андрій Цаплієнко о 09:26 повідомив, що над правим берегом столиці, у Шевченківському районі, було помічено проліт однієї з випущених російськими військами ракет. Пізніше він додав, що в напрямку Києва летять іранські дрони-камікадзе. Також Цаплієнко заявив, що в Київській області було зафіксовано щонайменше три ворожі ракети.

Керівник Київської обласної військової адміністрації Олексій Кулеба повідомив, що в регіоні працює ППО.

Вже о 09:40 Київська міська військова адміністрація уточнила, що над столицею було збито дві крилаті ракети військ РФ.

«Даних щодо жертв і руйнувань немає, інформація уточнюється», — повідомили у відомстві.

Нагадаємо, в Україні наразі в усіх регіонах, крім Криму, оголошено повітряну тривогу. Зокрема у Харківській, Полтавській, Черкаській, Дніпропетровській областях працюють українські системи протиповітряної оборони.

Раніше ми писали, що Хмельницька АЕС відключилася від електромережі через ракетні атаки ЗС РФ по Україні.

Новости Украины