Зима прийшла: у Києві очікується посилення снігопаду, містян просять не користуватись машинами

сніг у Києві У Києві випав перший сніг

Місцева влада звернулася до водіїв із проханням не їздити на особистих автомобілях містом. Натомість киянам пропонують скористатися громадським транспортом.

Related video

Сьогодні, 17 листопада, у Києві протягом дня очікується посилення снігопаду. Про це повідомляє Київська міська держадміністрація.

КМДА звернулася з проханням до водіїв не використовувати для поїздок столицею особисті автомобілі. Натомість киянам пропонують пересуватися за допомогою громадського транспорту.

«Будь ласка, не створюйте пробки, адже в них зупиняється і снігоприбиральна техніка», — наголосили в адміністрації.

погода Fullscreen Погода у Києві 17 листопада [+]

Погода у Києві

Як повідомляє «Укргідрометцентр», сьогодні у Києві температура повітря буде в межах -1° до +1°. Синоптики обіцяють хмарну погоду, а також дощ та мокрий сніг. Швидкість вітру у столиці становитиме від 7 до 12 метрів за секунду.

Завтра, 18 листопада, у Києві буде схожа погода. Вдень, за повідомленнями синоптиків, температура повітря буде від -2 градусів до 0. Подекуди у столиці продовжить йти сніг.

Опади мають закінчитись до неділі. 20 листопада очікується похмура погода із проясненнями, але без снігопаду. Температура повітря збережеться в межах -2° до 0°.

Як пише синоптикиня Наталія Діденко, сніг сьогодні не лише у столиці. Снігопади йдуть по всій Україні: від Волині та Рівненщини через Житомирську, Чернігівську, Київську області — на Сумщину.

снігопад Fullscreen Рожевим кольором маркуються снігопади [+]

В деяких регіонах опади припиняться, але все одно буде холодно і волого.

Нагадаємо, 18 вересня в українських Карпатах випав перший сніг. Співробітники Чорногорського гірського пошуково-рятувального посту опублікували мальовничі фотографії засніжених схилів.

Раніше синоптики передбачили, якою буде зима в Україні. За попередні кілька років зимова середньодобова температура коливалася від -5 до +5 градусів за Цельсієм, і ця тенденція повинна зберегтися в 2022-2023 роках.

Новости Украины