В Херсоні поліцейські затримали посередника телефонних шахраїв

За повідомленням ГУ Національної поліції в Херсонській області, поліцейські затримали зловмисника в Херсоні, коли він отримував гроші після чергового факту шахрайства. У нього вилучили 400 доларів, які жертва передала на «порятунок» онука.

 — Затриманий має «багате» кримінальне минуле. За свої 58 років 30 з них провів у місцях позбавлення волі. Він уродженець Волновахи і в Херсон приїхав нібито шукати роботу. З його слів, йому телефонували знайомі, які відбувають покарання у місцях позбавлення волі на непідконтрольній Україні території та просили переводити їм на банківські картки гроші, отримані від потерпілих. Саме це і робив затриманий. Нині ми перевіряємо його причетність до інших подібних злочинів, — повідомив начальник  Скадовського районного відділу поліції Олександр Рогожин.

 Вчора зловмиснику повідомлено про підозру. Відкриті кримінальні провадження за ч.2 ст.190 «Шахрайство» Кримінального кодексу України. Чоловіку може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

Читайте також: Прикордонники Херсонського загону не пропустили іноземців, які незаконно відвідували окупований Крим

Источник

Новости Украины