В Мелітополі окупанти збираються зняти всіх старших по будинках і квартальних

В Мелитополе оккупанты собираются снять всех старших по домам и квартальных

У Мелітополі окупанти збираються зняти всіх старших по домівках і квартальних, які були призначені ще за України. Мабуть, їм не довіряють.

Після окупації регіону багато старших по будинку стали активно співпрацювати з окупаційною владою. За словами місцевих жителів, вони в супроводі автоматників обходили квартири й агітували голосувати на псевдо-референдумі. Залякували сусідів, змушували заповнювати анкети. Крім цього, зрадники за гроші активно писали доноси на проукраїнських громадян. Проте в Мелітополі окупанти замість місцевих зрадників віддають перевагу заїжджим "гастролерам" і знімають з посади всіх старших по будинку і квартальних.

— Наша старша психанула сьогодні, — розповідають мелітопольці. Бо вже так стелилася перед тією бидлотою — і адреси проукраїнськи налаштованих мелітопольців здавала, і АТОвців… Думала, за це росія її все подальше життя носитиме на руках. Фігушки! Знімають нашу мимру! Так вона за квартиру не платила, а тепер, як і всі ми, повинна оплачувати комунальні послуги. Лафа закінчилася.

Причин своїх дій окупаційна влада традиційно не пояснює. Утім, у Мелітополі так звані Міністерства практично поголовно складаються не з місцевих "колобків", а з "понаїхавших". Причому міністри в жодному з "міністерств" довго не затримуються — плинність кадрів просто колосальна. Тільки в жовтні цього року змінили главу міністерства майнових і земельних відносин, а також міністра фінансів. Окупаційний Мінфін за два місяці змінив трьох керівників.

Причин для цього кілька, по-перше бути колаборантом в окупованому Мелітополі дуже небезпечно для здоров'я, по-друге, москва приділяє увагу тому, щоб завозити громадян РФ в окупацію на позиції міністрів або на посади, пов'язані з правоохоронними органами, судами. Пов'язано це з тим, що Мелітополь зараз — це головне місто на захоплених територіях, яке росіяни не зруйнували. І щоб максимально використати інфраструктуру міста для потреб російської армії та мати змогу контролювати цей процес заводять "гастролерів".

Нагадаємо, друг кримських кримінальних авторитетів хоче перетворити Мелітополь на звалище.

Джерело

Новости Украины