В одному з мобільних банкінгів знову приймають платежі «Харківгазу»

"Ощад 24" не приймав платежі після зміни програмних продуктів "Харківгазу".

Спеціалісти провели технічні налаштування.

Мобільний банкінг «Ощадбанку» знову приймає платежі за розподіл газу від клієнтів компанії «Харківгаз». Про це повідомили на офіційній сторінці «Харківгазу» у Facebook.

«Оплатити послуги онлайн за розподіл газу родини Харківської області можуть через оновлений додаток «Ощад» або застосунок «Ощад 24/7», — зазначили у «Харківгазі».

Для того, щоб сплатити за розподіл газу, потрібно зайти у мобільний додаток «Ощадбанку», перейти до розділу «Комунальні послуги», обрати — АТ «Харківгаз» (за розподіл газу). Далі вводиться номер особового рахунку клієнтів «Харківгазу», він складається з десяти цифр і починається так — 132. Потім слід ввести прізвище, ім’я, по батькові, адресу, після чого — оплатити послугу.

Окрім «Ощадбанку», платежі за розподіл газу приймають у відділеннях інших банків, «Укрпошти», застосунку «Приват 24». Також сплатити за послугу можна за допомогою платформ Portmone, EasyPay.ua.

Як писав UA-NEWS.in.ua, після зміни програмних продуктів у «Харківгазі» до «Ощадбанку» направили дані, однак він деякий час доопрацьовував мобільний банкінг. Платежі через каси були налаштовані.

Джерело

Новости Украины