В сусідній області дитина встромила ніж матері в груди

Новини України

Небезпечний і шокуючий випадок стався у сусідній області: у місті Рівне 2-річний син з несподіваних причин ненароком встромив ножа у груди своїй 28-річну матері, котру із раною довелося госпіталізувати. Інформацію підтверджує пресслужба поліції Рівненської області.

Як інформує «Вісник», інцидент стався вчора (23 лютого), о 19 годині, в одній із квартир багатоповерхівки на вулиці Макарова.

Як пояснила потерпіла, вона наштрикнулася на ніж, який тримав у руках її син. 34-річний чоловік потерпілої розповів, що поранену дружину він побачив, коли зайшов на кухню. Чоловік на момент події перебував у стані алкогольного сп’яніння.

«Лікарі доправили жінку до лікарні, де їй надали невідкладну допомогу. Із діагнозом колота рана грудної клітки її госпіталізували. Обставини отримання тілесних ушкоджень рівнянкою встановлюють слідчі у рамках кримінального провадження», — зазначили у поліції.

Відомості внесені до ЄРДР за статтею 128 Кримінального кодексу України (необережне тяжке чи середньої тяжкості тілесне ушкодження).

Источник

Новости Украины