Валерій Дубіль привітав медичних працівників Чернігівщини

В третю неділю червня медики відзначають своє професійне свято. Солодкі подарунки від Валерія Дубіля напередодні професійного свята отримали медичні працівники Чернігівщини.

 

Традиційно в кожну лікарню, в кожне відділення команда нардепа передає великі торти.

 

У відеоролику, який Валерій Дубіль оприлюднив на своїй сторінці, він зазначив, що під час війни усі свята відійшли на другий план.

 

«Ми всі працюємо заради найголовнішого дня — Дня нашої майбутньої Перемоги! Втім, день медичного працівника — це особливе свято. Сьогодні це можливість для кожного українця показати вам свою вдячність.Я ДЯКУЮ кожному з вас за вірність професії, за вірність людям, за вірність нашій рідній Україні! Будьте впевнені — Вас поважають, цінують, а багато хто завдячує навіть своїм життям! Молю Господа за вас та ваші родини! Слава лікарям та нашим воїнам! Слава Украіні! Героям Слава!».

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ВАЛЕРІЙ ДУБІЛЬ ПЕРЕДАВ РЯД ВАЖЛИВИХ МЕДИКАМЕНТІВ ДЛЯ ПОТРЕБ ЛІКАРЕНЬ ЧЕРНІГІВЩИНИ. ФОТО

 

За словами керівника Батьківщини в Чернігові Артема Євминця команда Валерія Дубіля окрім лікарень обласного центру побувала в десятках інших громад області.

 

«Валерій Олександрович практично щодня на виїзді — в Дніпрі та Запоріжжі, Миколаєві та Харкові, на Донбасі і звичайно у нас — на Чернігівщині. Але незважаючи на всі обставини він дуже хотів зберегти традицію започатковану разом з Юлією Тимошенко і привітати кожне відділення цими смачними тортами. Ми безмежно вдячні нашим лікарям за їхню героїчну працю. Окремо хочу висловити подяку і нашим героїчним пекарям Чернігівського хлібокомбінату №2, за те, що оперативно підготували для наших медиків чудові тортики».

 

 

Валерій Дубіль є першим заступником голови парламентського комітету з питань здоров‘я нації. В якості благодійної діяльності в рамках програми Юлії Тимошенко «Здоров’я нації» протягом багатьох років надає допомогу медичним закладам Чернігівщини, зокрема сучасним обладнанням та медикаментами.

 

Источник

Новости Украины