Відомий одеський волонтер заявив, що відносно нього готується замовне вбивство

Смерть – це завжди горе. Але в події у Дніпрі потрібно розібратися об’єктивно. Триває слідство, яке має дати відповіді на основні запитання.
Однак є речі очевидні. Якщо громадяни хочуть жити в правовій державі, вони самі ж мають дотримуватися законодавства, і не нападати поліцейських. Так вважає відомий волонтер, керівник благодійного фонду «Аджалик» Сергій Кривенко.

На його думку, події у Дніпрі є серйозним прецедентом. «Ми живемо у воєнний час. Контрольований саме завдяки зусиллям правоохоронних органів».

Сергій Кривенко нагадав, що за останні два роки відносно нього було скоєно ряд злочинів, в тому числі і два розбійних напади. «Зараз на стадії реалізації замовне вбивство відносно мене. Майже всі особи встановлені, в тому числі перевертні в погонах. Їх дані надані правоохоронним органам. Затримання бандитів поки не відбулось.
Бандити як то кажуть продовжують свій злочинний шлях зі зброєю, та всім комплектом ОЗГ — організованої злочинної групи.

Виключно тому що я хочу жити згідно Закону, я не роблю самосуду з встановленими виконавцями цих злочинів».

Переглянувши відео з місця події у Дніпрі Сергій Кривенко висловив думку, що поліцейський правомірно застосував вогнепальну зброю без попередження. «Шкода загиблого, та його сімʼю, але закон заборонено порушувати. Нападаючи на поліцейських, нападник повинен був розуміти, що може бути застосована вогнепальна зброя».

Відомий одеський волонтер просить допомогти розшукати рідних поліцейських з Дніпра, скинути йому їхні контакти в особисті повідомлення. «Готовий допомогти з адвокатським захистом в цій справі, якщо потрібна допомога».

Сергій Кривенко переконаний, що якщо окремі громадяни житимуть в анархії та вважатимуть себе понад Законом, а поліція не зможе виконувати свої функції, українське суспільство чекають дуже темні часи.

Джерело

Новости Украины