Військові РФ з реактивної артилерії обстріляли село Кізомис на Херсонщині

За інформацією: Суспільне Херсон.

РСЗВ «Ураган». Фото: МО РФ через Associated Press

29 листопада на Херсонському напрямку з реактивної артилерії російські війська обстріляли село Кізомис Білозерської громади. Про це повідомив Генштаб ЗСУ в оперативній інформації станом на 6 ранку 30 листопада.

Противник не припиняє артилерійських обстрілів підрозділів Сил оборони і населених пунктів на правому березі річки Дніпро, зокрема і міста Херсон, йдеться в повідомленні.

Також Генштаб попереджає, що зберігається загроза ракетних ударів російських загарбників по об’єктах енергетичної системи та критичної інфраструктури по всій території України.

Що відомо

  • Війська РФ 29 листопада завдали удару по Херсонській обласній клінічній лікарні. В будівлі медзакладу вибиті вікна. Загиблих та травмованих немає
  • Станом на 14 годину 29 листопада, війська РФ вісім разів обстріляли Херсонську громаду. Через обстріли подекуди виникли пожежі, одна людина опинилась під завалами будинку.
  • У Херсоні створили електронну мапу бомбосховищ. В ній зазначені пункти найближчих укриттів. Також на мапі можна знайти адреси "Пунктів незламності", розгорнутих на Херсонщині.

Новости Украины