Вінничани просять питну воду: на сайті мерії зареєстрували три петиції, щоб повернути автомати. За день зібрали підписи

Вінничани просять питну воду: на сайті мерії зареєстрували три петиції, щоб повернути автомати. За день зібрали підписи

За один день, 28 січня на сайті електронних петицій вінничани зареєстрували три звернення до Вінницької міської ради з проханням встановити автомати з питною водою. Як відомо, з дворів у Вінниці останні дні забирають автомати для набору питної води, однієї з фірм. По місту було більше сотні автоматів. Але, як повідомили представники компанії, міська рада не дала дозвіл на їх роботу.

Одна з петицій, яка подана 28 січня Єлизаветою Тарасовою, станом на 15.20 годину набрала 505 підписів з 350, необхідних для розгляду/

«Шановні вінничани, чекаю на вашу підтримку. Те, яке рішення прийняла Вінницька міська рада, а сама припинення роботи «Долина-плюс», жахає. Добре, аби була альтернатива, але її немає. Одне питання, де брати воду? Пити з крану? Але ж сама влада сказала, що вода з крану не є питною. Не впевнена, що в Вінниці всі такі багаті, аби купувати бутель води в магазинах за 30 гривень. Долина дуже смачна вода, до якої уже всі звикли. А автомати дуже зручні, адже стоять на кожній вулиці, майже біля кожного будинку, що є дуже зручним. Взагалі дивує рішення міської влади, адже населення навіть не було попередженим і проінформованим, ніяких голосувань не проводилось. Прошу кожного долучитися до петиції!», — зазначено в петиції, на яку мерія має дати відповідь.

Ще одну петицію зареєстрував Бедих Артем. Звернення за сьогодні вже підписали 114 вінничан.

«У зв’язку з незадовільною якістю питної води постачаєму міським водоканалом м. Вінниця населення мусить користуватися послугами постачання питної води сторонніх організацій, серед яких була Долина Плюс. По рішенню Вінницької міської ради функціонування апаратів Долина Плюс було призупинено на невизначений термін. Просимо повернути апарати Долина Плюс, або іншого постачальника, або поліпшити якість питної води міського водопроводу», — йдеться в зверненні.

Анна Маліновська також зареєструвала електронне звернення: «Дозволити роботу та повернути автомати питної води «Долина Плюс», під яким вже підписались 195 людей.

Источник

Новости Украины