Вінницькі комунальники активно готують газони та облаштовують клумби до потепління

Вінниця готується до приходу тепла. Працівники комунального підприємства «Вінницязеленбуд» наводять лад на газонах, готують квіти та кущі до посадки.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

Підживлення насаджень, формування кущів та перекопування лунок – це лише частина робіт, яку саме у післязимовий період виконують фахівці МКП «Вінницязеленбуд», забезпечуючи благоустрій територій загального користування міської громади.

Догляд за насадженнями триває цілий рік. Початок весни не виняток, адже чимало робіт необхідно виконувати саме у цей період року.

Як зазначає в.о директора КП «Вінницязеленбуд» Тетяна Прибиш, протягом багатьох років спеціалісти підприємства готують квітники під посадку квітів, формують кущі, перекопують лунки та здійснюють полив насаджень, аби з приходом тепла усі насадження міста знову розквітли на радість вінничанам.

«Після тривалої зими газон, дерева та кущі потребують особливої уваги й обов’язкового дотримання технології догляду. У комплексі це все забезпечить нормальний ріст і розвиток красивої та доглянутої трави й рослин протягом усього сезону. В таку пору ми зазвичай вносимо добрива, які сприяють активному росту, зміцненню кореневої системи, підвищують стійкість до захворювань, – каже Тетяна Прибиш. – Ми постійно працюємо задля того, аби у нашій громаді були здорові та сильні рослини, адже вони – краса нашого міста».

Вінницькі комунальники активно готують газони та облаштовують клумби до потепління

Джерело

Новости Украины