Володимир Зеленський приїхав до Харкова

Президент завітав до військового шпиталю.

Президент привітав співробітників шпиталю й військових, які проходять лікування, з Днем Збройних сил України, та вручив їм нагороди.

6 грудня, у День Збройних сил України, Президент України Володимир Зеленський приїхав у Харків. Він відвідав військовий шпиталь, подякував медпрацівникам, які рятують життя українських військових, та самим захисникам, що боронять Україну. Відповідне відео зі шпиталю опубліковане в офіційному Telegram-каналі президента.

«Хотів би сьогодні вас привітати з нашим, із вашим, перш за все, всієї нашої держави, святом — Днем Збройних сил України. Дуже дякую, що зберігаєте наших хлопців, допомагаєте вижити нашим героям — хлопцям і дівчатам. Дуже вам дякую за вашу таку складну, дуже складну роботу», — звернувся президент до співробітників шпиталю.

Володимир Зеленський відвідав палати, де проходять лікування українські захисники. Він поспілкувався з військовими, вручив їм нагороди, зробив із ними фото й побажав якнайшвидшого одужання.

«Хочу привітати вас, подякувати за вашу службу, привітати з Днем Збройних сил України, подякувати за те, що захищаєте нашу державу», — сказав Володимир Зеленський.

Як писав UA-NEWS.in.ua, Президент України Володимир Зеленський приїжджав у Харківську область 14 вересня. Під час робочого візиту він вручив державні нагороди українським військовослужбовцям та подякував їм за звільнення тимчасово окупованих територій. 

Джерело

Новости Украины