Волонтери Рівненської АЕС активно допомагають нашим біцям на сході: запрошують долучитися й інших

Колектив Рівненської АЕС постійно стежить за ситуацією на фронті та вчасно реагує на потреби українських бійців. У травні волонтери здійснили декілька відправлень гуманітарної допомоги вітчизняним захисникам у зону проведення операції Об’єднаних сил.

За останні два місяці ініціативною групою РАЕС спільно з міською організацією Української спілки ветеранів Афганістану та іншими волонтерами зібрано 42 тисячі гривень. За ці кошти придбано чимало речей необхідних військовослужбовцям, які стоять на захисті державного суверенітету.

Маскувальні сітки, оптичні монокуляри, оглядова труба, будівельна плівка, тачки, інструменти, сокири та лопати, портативні акумулятори та метеостанція, автомобільні колеса, предмети гігієни, миючі засоби, канцтовари, вода, продукти харчування та низка іншого були передані у травні до 10-ої окремої гірсько-штурмової бригади та 130-го розвідувального батальйону. Окрім того, вже закуплено двигун на автомобіль УАЗ для 130-го розвідбатальйону та паливний насос для 30-ої окремої механізованої бригади, на прохання яких також працівники транспортного цеху РАЕС у позаробочий час ремонтують паливну апаратуру.

Військовослужбовці дякують колективу Рівненської АЕС та небайдужим співвітчизникам за постійну підтримку – фізичну та моральну, адже це неабияк допомагає тримати оборону проти нещадного ворога. З листом Подяки за активну допомогу до атомників звернулися командування та особовий склад мінометної батареї 109-го окремого гірсько-штурмового батальйону:

— Сказати, що ви молодці чи просто хороші – замало, бо не ми вам говоримо, що ми є, а саме ви своїми вчинками, подарунками говорите, що ви поряд, завжди близько. Дякуємо за відданість, патріотизм, сумлінне виконання громадського обов’язку та систематичну допомогу!, – командир мінометної батареї військової частини А3892, лейтенант Тарас Самборський.

Для охочих підтримати українських військових діє розрахунковий рахунок в Ощадбанку UA 793333680000026008301613093 Код ЄДРПОУ: 24171964 в Кузнецовському ТВБВ Ощадбанк №10017/80 МФО 333368 Кузнецовської міської організації Української спілки ветеранів Афганістану з позначкою «благодійна допомога для учасників ООС», з подальшим повідомленням волонтерської групи про суму і підрозділ, що перерахував кошти для формування повного звіту.

Контакти ініціативної групи РАЕС: Петро Ширко 098 71 72 004, Iгор Жакун 097 18 71 202, Тетяна Васильєва 097 66 42 523.

За матеріалами пресслужби Рівненської АЕС

Читайте нас в Телеграмі: https://t.me/Rivne0362ua

Підписуйтеся на нашу сторінку у фейсбуці: https://www.facebook.com

Дивіться нас на ютубі: https://www.youtube.com/channel/UCMcbfjjGSvhpssVwcClRmSQ

Источник

Новости Украины