Волонтерку з Одеси, мати трьох дітей, довів до сліз поліцейський інспектор

Учора вночі поліцейський інспектор Володимирського відділу поліціїї Волинської області капрал Владислав Васильович Бабіч зупинив втомлену волонтерку, яка майже добу займалась перегоном автомобілів в Україну для ЗСУ. На неї складено протокол за зупинку в забороненому місці. Протокол складений вірно. Не в ньому питання.

«В процесі бесіди він без поваги ставився до військових ЗСУ, та автомобілів які везуть волонтери на військо. Робив натяк на те що можна сплатити штраф не офіційно (не за донатити на ЗСУ). Довів українську жінку мати 3 дітей до сліз», — розповів керівник благодійного фонду «Аджалик» Сергій Кривенко.

Він публічно звернувся до Володимирського районного відділу поліції: чи можливо провести бесіду з цим поліцейським, або відправити на війну у складі поліцейських тактичних груп для зміни світогляду капрала Владислава Бабіча, та відношення до ЗСУ?

Сергій Кривенко наголосив, що 99% поліцейських є порядними людьми, та всіляко допомагають, і сприяють в боротьбі за Незалежність України.

Джерело

Новости Украины