Воротарі збірної України Лунін і Паньків здали позитивні тести на COVID-19

Андрій Лунін
/ УАФ

Коронавірус не полишає табір збірної України. Воротарі української збірної Андрій Лунін та Юрій Паньків отримали позитивні результати тестів на коронавірус.

Про це у твітері повідомив журналіст каналів «Футбол 1/2/3» Ігор Бурбас. Напередодні у Франції тестування проходили легіонери збірної і довикликані Юрій Паньків, Юхим Конопля і Володимир Шепелєв.

Дізнайтесь більше: Збірна України втратила 12 футболістів: кого не буде та хто потрапив у заявку

Шеф-продюсер каналів «Футбол 1/2/3» Іван Гресько повідомив, що позитивні тести є також у представників персоналу, і припустив, що теоретично спаринг Україна – Франція знаходиться під загрозою зриву. Він повинен відбутися 7 жовтня.

Окрім Андрія Луніна з «Реала» і Юрія Паньківа з «Олександрії» в розпорядженні Андрія Шевченка залишається лише Георгій Бущан з «Динамо».

УАФ підтвердила спалах COVID-19

За день до матчу з Францією Українська асоціація футболу (УАФ) підтвердила позитивні тести на COVID-19 у збірній України

Результати ПЛР-тестів, які 5-го жовтня були взяті у гравців збірної України лабораторією, авторизованою УЄФА, виявили наявність COVID-19 у трьох представників національної команди – голкіперів Андрія Луніна та Юрія Паньківа, а також шеф-кухаря «синьо-жовтих» Любомира Тошича.

Кадрова катастрофа у збірній України

Раніше позитивні тести на коронавірус були виявлені у двох гравців «Шахтаря» – голкіпера Андрія П’ятова та півзахисника Тараса Степаненка.

Така неприємна інформація змусила головного наставника збірної України Андрія Шевченка зробити заміни.

До товариської гри з Францією, який відбудеться 7-го жовтня, готуватиметься лише 19 гравеців. 14 футболістів, які були у попередній заявці, не зможуть взяти участі в грі.

Источник

Новости Украины