У Чернігові нетверезий водій на «Dodge» втікав від патрульних

Вчора, 14 вересня, ввечері патрульні поліцейські отримали інформацію, що містом рухається автомобіль Dodge Journey, водій якого може бути нетверезим.

Про це повідомляє прес-служба патрульної поліції області.

Близько опівночі один з патрульних екіпажів на вулиці Гончій помітив транспортний засіб, схожий за орієнтуванням. Поліцейські подали водієві звуковий та світловий сигнали зупинитися, які той проігнорував. Авто стало набирати швидкість. Почалося переслідування.

За короткий час охоронці порядку наздогнали і заблокували Dodge. З’ясувалося, що за кермом перебував 31-річний водій.

Від самого початку спілкування з ним інспектори помітили у нього явні зовнішні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти тест за допомогою приладу Драгер. Результат — 2,16 проміле.

Також виявилося, що він був позбавлений права керування транспортними засобами за рішенням суду за скоєння аналогічного правопорушення і термін позбавлення ще не збіг.

Патрульні склали на водія низку адмінматеріалів, а саме: за ст. 122-2 (Невиконання вимоги про зупинку), ч. 2 ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння, вчинене повторно протягом року), ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права) КУпАП. Авто доправлене на арештмайданчик.

Зазначимо, протягом ночі патрульні поліцейські виявили трьох водіїв, які керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

                                                   

Источник

Новости Украины