У Чернівцях відбувся турнір з мініфутболу, який започаткувала міська рада з Тернопільщини

За інформацією: Суспільне Тернопіль.

Команда Чортківської міської ради. Фото: Чортківська міська рада

У Чернівцях відбувся сьомий традиційний турнір з мініфутболу серед команд міських рад, присвячений Дню Соборності України. Свого часу його започаткувала Чортківська міська рада з Тернопільщини.

Про це повідомляють на сторінці Чортківської міськради в соцмережі.

У змаганнях взяли участь команди з Чорткова, Тернополя, Івано-Франківська, Хмельницького, Кам'янця-Подільського, а також збірна міських голів України.

На груповій стадії Чортківська міська рада зустрічалась з командами з Хмельницького, збірною міських голів та івано-франківцями.

"У першому поєдинку суддя зафіксував нічию 1:1, у другій грі вдалось відвантажити 6 м’ячів у ворота суперників (6:1), а команду Івано-Франківської міської ради здолали з рахунком 4:2. У півфіналі чортківська команда розгромила господарів — Чернівецьку міську раду з рахунком 5:0. А вже у фіналі фортуна була більш прихильною до наших опонентів, сильнішою виявилась команда з Тернополя — 0:1", — йдеться у повідомленні.

"Щороку міські голови, депутати, члени виконавчих комітетів, працівники структурних підрозділів міських рад з західних областей України у символічний День Соборності збираються разом, щоби ще раз підтвердити — ми єдині, а також позмагатись на футбольному полі".

Новости Украины