У Чернівецькій області прощаються з п’ятьма військовими, які загинули на війні

За інформацією: Суспільне Чернівці.

Загиблі військові Станістав Івашкевич, Віталій Лисюк та Василь Волошенюк. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

13 квітня у Чернівецькій області прощаються з п'ятьма військовими, які загинули у боях проти російської армії, – Станіславом Івашкевичем, Віталієм Лисюком, Василем Волошенюком, Іваном Житаром та Василем Шевчуком.

Про це повідомляють на Facebook-сторінці обласної адміністрації.

Старший солдат Станіслав Івашкевич був стрільцем у військовій частині А4436. Він загинув 18 лютого внаслідок мінометного обстрілу на Донеччині. Раніше його вважали зниклим безвісти. Чоловіку було 32 роки.

Івашкевич родом з Авдіївки Донецької області. Торік у червні приїхав у село Селище до батьків, які купили там будинок у 2014 році. Згодом долучився до лав ЗСУ, повідомили на Facebook-сторінці Сокирянської міської ради. В Івашкевича залишилися дружина та син. З ним попрощаються о 12:00 у Селищі.

Старшого солдата Віталія Лисюка, воїна військової частини А2582, та солдата Василя Волошенюка, воїна військової частини А4436, поховають о 12:00 на Алеї Слави Центрального кладовища Чернівців.

Загиблі військові Іван Житар та Василь Шевчук. Джерело: Чернівецька обласна адміністрація

Солдат Василь Шевчук служив у військовій частині А4436. Він загинув 18 лютого на Донеччині. З ним попрощаються о 12:00 у Берегометі.

Солдат Іван Житар, був воїном військової частини А4436. Його поховали о 9:00 в Новоселиці.

Новости Украины