У День волонтера дітей з багатодітних сімей Вінниці запрошують долучитись до плетіння маскувальних сіток

У День волонтера дітей з багатодітних сімей Вінниці запрошують долучитись до плетіння маскувальних сіток

5 грудня 2022 року, у День волонтера, дітей з багатодітних сімей Вінниці запрошують долучитись до плетіння маскувальних сіток.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької міської ради.

«Попереду – визначальна зима і нашим воїнам необхідні засоби маскування та захисту. Кожен з нас має змогу допомогти у створенні зимових маскувальних сіток, які відправлять військовим», – говорить директорка департаменту соціальної політики міської ради Валентина Войткова.

Ініціатива плетіння маскувальних сіток з’явилася у працівників департаменту, до яких із проханням залучення до суспільно корисної роботи звернулися діти та батьки із багатодітних сімей Вінницької громади. Дану ініціативу підтримали і в адміністрації Ветеранського простору, волонтери якого доставлять готові маскувальні сітки безпосередньо на потреби захисників.

«Саме тому, 5 грудня 2022 року о 14.00 год., ми запрошуємо діток із батьками з багатодітних сімей громади поволонтерити у міському освітньо-аналітичному центрі допомоги ветеранам війни у м. Вінниця, по вул. Єрусалимка, 8. Плести сітки ми будемо разом, у приємній атмосфері з чаєм, кавою та смаколиками. А по завершенню зустрічі, усі учасники отримають заохочувальні подарунки», – зазначають організатори заходу.

Участь у даній ініціативі зможуть взяти 20 заздалегідь зареєстрованих учасників, які попередньо зателефонують і підтвердять виявлене бажання.

Реєстрація здійснюється за тел.: 50-86-89 та триватиме до 15:00 год. 02.12.2022 року.

Контактна особа: Павлюк Оксана Володимирівна.

Джерело

Новости Украины