У ДСНС пояснили, чому після уточнення зменшилася кількість загиблих дітей у Броварах

У середу, 18 січня, у Броварах Київської області сталася масштабна трагедія – впав і розбився літак. Унаслідок авіакатастрофи загинула 1 дитина, однак у початкових звітах ДСНС ішлося про трьох загиблих дітей.

Відео дня

Оновлену інформацію про кількість загиблих повідомили у пресслужбі Державної служби з надзвичайних ситуацій. Рятувальники наголосили, що причина змін даних – у вивченні фрагментів тіл.

«Станом на 15:45 у м. Бровари пошуково-рятувальні роботи завершено. Загалом загинули 14 осіб, із них 1 дитина, постраждали 25 осіб, із них 11 дітей», – ідеться в повідомленні.

Раніше в службі заявляли, що серед загиблих виявлено трьох дітей.

У коментарях під записом ДСНС було поставлено запитання про те, чому було змінено свідчення про кількість дітей серед жертв.

Надзвичайники відповіли, що причиною цього є вивчення фрагментів тіл. Коли вони були вивчені та ідентифіковані, вдалося отримати більш точну кількість.

Як повідомляв OBOZREVATEL, 18 січня внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр, перший заступник міністра та державний секретар. Дипломати летіли гелікоптером у відрядження в одну з гарячих точок. На борту було дев’ять осіб: шість з оперативної групи МВС, включно з керівництвом Міністерства внутрішніх справ, а також троє членів екіпажу ДСНС.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

Джерело

Новости Украины