У Хмельницькому попрощалися з українським захисником Ігорем Кірсановським

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Суспільне Хмельницький

У Хмельницькому попрощалися з українським захисником Ігорем Кірсановським. Військовий загинув на Донеччині, захищаючи рідну землю від російських загарбників. Чоловік не дожив до свого 52-річчя. У нього залишилася дружина та донька.

Яким згадують колеги та близькі Ігоря Кірсановського знають кореспонденти Суспільного.

В останню путь Ігоря Кірсановського прийшли провести рідні та колеги, розповідає подруга сім’ї загиблого Наталія Долгов’язова. За її словами, чоловік загинув від рук російських окупантів, захищаючи Україну на Донеччині.

"Почалася війна 24 лютого, він сказав : "Я не можу сидіти так просто. В мене є донька, є діти, люди, які потребують захисту. Я не можу просто так дивитися, коли нищать нашу Україну. Я йду захищати, чого б це мені не коштувало", — розповідає Наталія Долгов`язова.

За словами Наталії Долгов’язової, Ігор Кірсановський був родом із Кривого Рогу. Проживав у Хмельницькому із дружиною. У загиблого також залишилася донька.

"Оскільки вони проживали тут, дружина вирішила похоронити тут. В нього не залишилося нікого. Батьки повмирали. Він лишився один. Сестра в нього сама в Москві. Зв’язків вони не підтримували ніяких", — розповідає подруга сім'ї загиблого.

Рідні, близькі та побратими прийшли провести в останню путь Ігоря Кірсановського. 12 листопада 2022 рік. Фото: Суспільне Хмельницький

Перед повномасштабною війною Ігор Кірсановський працював у Києві. Звідти приїхали 30 його колег, щоб попрощатися та провести в останню путь загиблого захисника.

"Працював у Куренівському тролейбусному ДЕПО міста Києва. Був чуйною людиною, завжди відгукувався з добротою, з душею ставився. Багато друзів у нього", — розповідає колега загиблого Олександр Перепичай.

"В АТО він був теж, навіть зараз його забрали, ми казали: "Такий маленький, худенький, як він того бронежилета буде носити". А він носив його. Залишив дітей своїх. Дуже хороша людина була", — згадує загиблого Микола Кошань.

Ігорю Кірсановському 19 листопада мало б виповнитися 52 роки. Поховають загиблого військового на Алеї Слави на кладовищі у мікрорайоні Ракове.

Новости Украины