У Хмельницькому зробили карту розташування генераторів, буржуйок та пунктів обігріву

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Фото: Симчишин

У Хмельницькому створили карту на якій позначено місця розташування генераторів із буржуйками та стаціонарних пунктів обігріву, які діятимуть у випадку відсутності електрики, води, опалення 24 години й більше.

Про це написав Хмельницький міський голова Олександр Симчишин.

"Що потрібно від вас? Уже сьогодні знайти свою адресу і подивитися, де будуть розташовані найближчі пункти, передати інформацію сусідам. Не залишайте це на потім, коли можете опинитися без зв’язку та інтернету!", — закликав очільник міста.

На карті позначені:

  • 146 точок розташування генераторів для підзарядки телефонів (акумуляторів). Буде розміщено один генератор на кілька будинків. За потреби там же розмістять і буржуйки для обігріву, їх у місті є понад 400 штук. Будуть розміщуватися і мобільні польові кухні.
  • Стаціонарні пункти обігріву. При відсутності електрики близько однієї доби, опалення у місті працюватиме на альтернативних джерелах.
  • Стаціонарні пункти обігріву і перебування. Це здебільшого школи, садочки, релігійні заклади. Прийматимуть людей у разі повної відсутності можливості забезпечити хмельничан електрикою, водою та опаленням. Це ті місця, що мають власні котельні та можливість заживити опалення з альтернативних джерел.

Новости Украины