У Кам’янці-Подільському вперше проводять Чемпіонат України з вільної боротьби

За інформацією: Суспільне Хмельницький.

Кам’янець-Подільська міська рада

У Кам’янці-Подільському вперше за роки незалежності проводять Чемпіонат України з вільної боротьби серед юнаків та дівчат U15 (2008-2009 року народження).

Про це Суспільному Хмельницький розповів завідувач відділу молоді та спорту Кам’янець-Подільської міської ради Володимир Костинюк.

За його словами, участь у ньому беруть 520 спортсменів з усіх областей України.

"Чемпіонат, відкриття якого відбулося 25 квітня, нараховує 400 юнаків та 120 дівчат. У ньому представлені учасники з усіх областей України, в тому числі з окупованих територій, які вимушено покинули домівки, – каже Володимир Костинюк. – Боротьба серед учасників доволі напружена, багато з них представляють одну вікову категорію, тому бої тривають від ранку і до вечора, за день кожен учасники проводить 5-6 боїв".

27 квітня тривали півфінальні та фінальні змагання серед юнаків. 28 квітня відбудуться півфінальні та фінальні сутички серед дівчат. Переможців обиратимуть серед 11 категорій, каже завідувач відділу молоді та спорту Кам’янець-Подільської міської ради Володимир Костинюк. Та додає: найкращі спортсмени мають нагоду потрапити у молодіжну збірну України для участі у Чемпіонатах Європи та світу.

Новости Украины