У Кам’янському продають сауну та заводи

Ринок комерційної нерухомості у Кам’янському дуже різноманітний: у місті продають офіси, торгові кіоски, кафе, магазини, сауни, лазні та навіть заводи. Оголошення опубліковано на сайті ОЛХ.

Так, за 25 тисяч доларів можна придбати сауну, площею 28 м², розташовану на лівому березі між 4 та 5 мікрорайоном, біля автомийки. Автор зазначає, що там є опалення, вода, електрокамін.
«Завжди живі гроші. Можна переобладнати на салон краси, масаж», – зазначає автор.

Також зазначається, що можливий обмін на авто з доплатою або квартиру.

Ще один комплекс із лазнею продають на проспекті Стуса. Загальна площа приміщення складає 166 м², до неї входять: гараж, підсобне приміщення, лазня дров’яна, санвузол, масажний кабінет, кімната для відпочинку, кухня. Бажають за комплекс 1,5 мільйонів гривень.

Є й серйозніші пропозиції. Так, можна придбати 5-поверховий завод із виготовлення солодощів та соусів, загальною площею 13 183 м². За 800 тисяч доларів автор пропонує 250 соток землі, робочі цехи з обладнанням та без, адміністративну будівлю, склади, ангари та допоміжні приміщення. Також у оголошенні зазначено, що є можливість придбати другу половину комплексу за 790 тисяч доларів. Де знаходиться завод, в оголошенні не вказано.

Є й інша пропозиція – цех із виготовлення металоконструкцій. В оголошення також не вказано його місцезнаходження.

«Продам підприємство, що діє. Цех із виготовлення металоконструкцій з усім обладнанням. Територія 0,4 га. Площа цеху – 737 квадратних метрів. Також на території інші господарські будівлі. На території своя трансформаторна станція 6 КВ. На вулиці підйомний кран. У цеху дві кран-балки», — сказано в оголошенні.

Бажають за завод 340 тисяч доларів.

Джерело

Новости Украины